Massage

Tarieven:

 Thai classic massage

60min = 80€


Erotische body to body

30 min = 60€

60 min = 80€

120 min = 160€


4-handen massage

60 min = 160€


Prostaat massage

60 min = 100€


Nuru massage

60 min = 150€

Openingsuren:

 

Ma - Zo op afspraak

van 10u00 tot 22u00

Zondag 3 girlsSoorten massages

Manee Thai massage


Thai traditionele massage

De traditionele thaïse massage is een massagevorm die al duizenden jaren oud is. Deze traditionele vorm van massage is goed voor de energiebanen van het lichaam. Er worden drukpunten gestimuleerd waardoor blokkades in het lichaam minder of helemaal opgeheven kunnen worden.

Ook als u geen last heeft van deze klachten geeft de traditionele thaïse massage een heerlijke ontspanning. Het reinigt uw lichaam en nadien voelt u zich weer energierijk en totaal ontspannen. Prostaatmassage ( minimum 1 uur) 100 wordt gedaan met een dame met ervaring zodat u tenvolle kan genieten.

Wat is prostaat massage?

Door de prostaat te masseren laat de prostaat de opgeslagen

spermavloeistof vrij

en wordt als het ware schoongespoeld.

Als dit niet vaak gebeurd kan dat voor ontstekingen en zwellingen zorgen. Regelmatige massage voorkomt prostatis (ontsteking), prostaatkanker, genitale pijn en pijn bij het plassen. Bovendien verbetert het de erectiele functie en verhoogt het de hoeveelheid zaadvloeistof en circulatie.


Een regelmatige prostaatmassage is dus gezond en door de massage wordt het aangezet om in actie te komen. Maar is het ook lekker? Jazeker! Het is zelfs mogelijk om een man te laten klaarkomen door zijn prostaat te masseren. Sterker nog, het gevoel dat zich tijdens een prostaatmassage opbouwt kan veel heviger worden dan tijdens een normaal orgasme. Het is daarom leuk om ermee te experimenteren, omdat je als man op deze manier een enorm intens orgasme kunt beleven.


Relaxmassage

Ontspannende oliemassage maakt uw totaal relaxed. Door middel van warme olie zullen de spierspanningen verminderen, de flexibiliteit wordt vergroot en de interne organen worden gestimuleerd. De oliemassage brengt ook het energiesysteem weer in balans.

De dame werkt eventueel de massage af met een body-to-body massage. Hierbij behandelt zij je body met haar naakte geöliede lichaam. Op een sensuele wijze glijdt en kronkelt zij over je rug en brengt je in een heerlijke ontspannende extase.Erotische Olie massage

Thaise oliemassage heeft vooral een ontspannende werking. Deze massage werkt preventief voor een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid, door het ontspannen van uw spieren. De erogene zones worden extra verwend en de masseuse is volledig naakt om u een body-to-body massage te geven.4 of 6-handen massage

Deze massage wordt uitgevoerd door twee of drie masseuses. In een harmonieuse samenwerking en met behulp van essentiele oliën glijden vier of zes handen over je lichaaam en laten je zweven tot in de zevende hemel.
Nuru massage

De Nuru Massage is een stijl die ontstaan is in Japan. Het is een zeer sensuele massage tussen 2personen met behulp van full body contact. Het gehele lichaam zal ontspannen en wordt gestimuleerd naar een seksuele lust voor beide partners.

Het is een feit dat mensen veel plezier beleven om in aanraking met elkaar te komen. Een sensuele massage met de Nuru gel leidt  tot erotische gevoelens en daardoor kan de sensualiteit zonder remmingen worden beleeft. Resumerend de Nuru massage leidt tot enorm veel plezier.